Donec at mattis erat! Duis sed massa eget eros gravida vulputate nec ut ipsum.

ИНВЕСТИРАЙТЕ В БЪДЕЩЕТО - ИНВЕСТИРАЙТЕ В ЛЪЧИСТОТО ОТОПЛЕНИЕ И ОХЛАЖДАНЕ!

 

Топлината и комфортът през зимните дни са изключително важни за всеки дом, офис, магазин, а това най-лесно може да се постигне чрез използване на лъчистото отопление. Действа на принципа на топлопреноса посредством тръби, по които тече топла вода.

Правилното и ефективно разпределение на въздуха при подовото отопление и охлаждане е един от най-важните фактори за ниското потребление на енергия. Системите за таван, стена и под в жилищното и нежилищното строителство и енергийно-комфортната система с термопомпа са добър пример как може да се постигне хармонично съчетание между приятен климат на помещението и ниска консумация на енергия. С това се надминават изискванията на наредбите за спестяване на енергия. Ние работим с REHAU която има десетилетен опит в производството и ефективното инсталиране на системи за отопление и охлаждане.

  „Топлите подове” са удобен и комфортен вид отопление. Те съществено се различават от радиаторите, и по-конкретно в начините на разпределение на топлината. При радиаторите загряването в стаята става конвекционно като по този начин има постоянно движение на прах и микроорганизми в обема на помещението. Равномерността на подовото отопление дава възможност за поддържане на постоянна температура в дома. Освен това при подовото отопление липсват въздушни потоци, тъй като греенето е лъчисто - изцяло се избягва запрашаване. Комфортът, да ходим боси по пода през най-големите зимни студове, не е за пренебрегване, а е и много полезно, особено за децата.

При подовото отоплениe поради използването на нискотемпературни технологии, икономията на топлинна енергия в жилищните сгради достига до 20 – 30 %, а в помещенията с високи тавани (спортни зали, изложбени зали и др.) – до 50% и повече. 

Желаната температура се настройва с помощта на командно табло. При оптимална експлоатация разходът на енергия е до 2 пъти по-малък от стандартните отоплителни системи в дома. 

Марков Илектрик ЕООД предлага комплектни системи и обмислени решения за всички случаи на приложение в жилищни и офис-сгради, за отопление и охлаждане, за мокро и сухо строителство.

Предимства:

  • ·Топлинен уют
  • ·Пестене на енергия
  • ·Екологични
  • ·Здравословно живеене
  • ·Оптично атрактивни помещения без отоплителни тела
  • ·Свободно оформление на помещенията

 

Варианти: Индивидуални комплексни решения:

  • ·Под – стена – таван
  • ·Отопление или отопление и охлаждане
  • ·Мокро и сухо строителство
  • ·Проводникова регулираща техника или радиоуправлявана регулираща техника

REHAU предлага решения за почти всички случаи, независимо дали за ново строителство или за саниране, системи за сухо или мокро полагане на под, стени или таван.

В системите си за лъчисто отопление/охлаждане ние  предлагаме интелигентни решения за всички случаи на приложение и всички вкусове, за жилищни, офис и индустриални сгради. 

back to top

Social GK5

Any data to display